Sääksjärven koulu - Tervetuloa kotisivullemme!

HUOM!!

Koulujen kotisivu-uudistus tulossa, näitä sivuja ei päivitetä tällä hetkellä


Sääksjärven koulu sijaitsee Lempäälän pohjoisosassa lähes Tampereen rajalla. Koulu kuuluu palvelualueeseen ”pohjoinen II” ja oppilaat kouluun tulevat pääasiassa Sääksjärveltä, Kuljusta ja Höytämöstä. Koulussa järjestetään perusopetusta vuosiluokille 1-9, esiopetusta sekä aamu- ja iltapäivätoimintaa. Ainoastaan Kuljun ja Sääksjärven alueen oppilaat käyvät vuosiluokat 7-9 Sääksjärven koulussa, muilta alueilta siirrytään Hakkarin yläkouluun.

Koulu aloitti toimintansa vuonna 1937. Nykyinen koulurakennus valmistui 2001, jolloin myös koulun vanhempi osa remontoitiin. Lukuvuonna 2017–2018 oppilaita on 793 ja henkilökuntaa 100.


Office365

Lempäälän kunta on ottanut koulu- ja opetuskäyttöön Office365 -palvelun. Office365 sisältää muun muassa online-versiot Word- , Excel-, PowerPoint - ja OneNote -ohjelmista sekä sähköpostin ja OneDrive -verkkotallennustilan. Oppilaat kirjautuvat palveluun oppilasverkon tunnuksillaan.

Tästä pääset kirjautumaan https://outlook.com/edu.lempaala.fi


Koulukuljetusperusteet löytyvät Lempäälän kunnan kotisivuilta.

http://www.lempaala.fi/palvelut/kasvatus-ja-opetus/koulutus/koulukuljetukset/

Huom! Oman oppilaaksiottoalueemme yläkoululaisten, joilla koulumatka ylittää 5km ei tarvitse erikseen hakea oikeutta koulukuljetukseen -yläkoululaisten bussikorttioikeus tarkistetaan vuosittain. Jos osoitteenne muuttuu, siitä on ilmoitettava koulun kansliaan. Lisää asiaa bussikortista ja etuuslipun lataamisohjeet löytyvät vasemmalta valikosta kohdasta bussikortti.

https://koulut-lempaala-fi.aldone.fi/saaksjarven-koulu/bussikortti/


Ilmakuvaa Sääksjärven koulusta 2018.

Youtube 


 


Sääksjärven koulun historiikki

  • Kirjan voi ostaa koulun kansliasta 30 € käteisellä.
Sääksjärven koulu

Tampereentie 422
33880 Lempäälä

Rehtori Anna-Maija Hakuni-Luoma
puh. 040 7799 049

Apulaisrehtori Jussi Karjalainen
puh. 040 1337 206

Kanslia, puh. 050 383 9019