Koulun lukuvuosi 2016 - 2017

Lempoisten koulu sijaitsee kunnan keskustaajamassa. Koulu kuuluu palvelualueeseen ”eteläinen I” ja oppilaat tulevat pääasiassa keskustaajaman alueelta Harakkalasta Hauralaan, lisäksi Laasonportista, Maakalasta ja Miemolasta. Koulussa järjestetään perusopetusta vuosiluokille 1-6, esiopetusta, aamu- ja iltapäivätoimintaa, koko kunnan harjaantumisopetusta esi-9.-luokille sekä erityistä tukea koko palvelualueelle ”eteläinen I”. Koulu aloitti toimintansa vuonna 1873. Lukuvuonna 2016-17 oppilaita on 547 ja henkilökuntaa 90.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hyvät tulevien Lempoisten koulun eskareiden vanhemmat,

Lapsenne on aloittamassa ensi syksynä esikoulun Lempoisten koulussa n. 80 muun ikätoverin kanssa. Voimme iloksemme tarjota koko porukalle uudehkot, väljät tilat ja pätevän henkilökunnan.

Tervetuloa tutustumaan Lempoisten kouluun torstaina 11.5.2017 Kokoontuminen on klo 9.00 koulun ruokalassa. Kulku liikuntahallin ovesta (E-ovi). Aluksi lapset jaetaan ryhmiin. He lähtevät tulevan esiopettajansa johdolla omiin puuhiinsa klo 11 saakka. Vanhemmille pidetään infotilaisuus n. klo 9-10. Tämän jälkeen on mahdollisuus tutustua koulun tiloihin opastetusti. Opastus päättyy siten, että jokainen ehtii hakea lapsensa klo 11.00 eskariluokasta.

Aurinkoista kevättä toivottaen,

rehtorit Jaana Selkilä ja Janne Viitala

Lempoisten koulu on mukana vuosille 2015 - 2017 ajoittuvassa Erasmus-hankkeessa. Lisäksemme mukana on kouluja kuudesta maasta. Hankkeen tarkoituksena on kehittää keinoja koulukiusaamisen ja väkivallan ehkäisemiseen.

Viime syksynä koulullamme vieraili 47 vierasta - suurin osa heistä lapsia. Suomen vierailun teemana oli käydä liikunnan keinoin kiusaamista vastaan. Vieraat saivat pikakoulutuksen mm. Verso- ja Välkkäri-toimintaan, jotka Lempoisten koulussa ovat käytössä.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.

Lämpömittari

Koulun E-sisäänkäynnin lipalle on asennettu näyttötaulu-valomainos. Kyseessä on Raimo Toivion / RWM-SYSTEMSIN v. 2004 lahjoittama laite, jolle luvattiin 13-vuoden takuu. Nyt uuden koulurakennuksen myötä etupinta on uusittu ja tekniikka tarkastettu.

Kiitokset lahjoituksesta ja sen uusimisesta!

Lempoisten koulu

Koulutie 8