Koulun lukuvuosi 2016 - 2017

Lempoisten koulu sijaitsee kunnan keskustaajamassa. Koulu kuuluu palvelualueeseen ”eteläinen I” ja oppilaat tulevat pääasiassa keskustaajaman alueelta Harakkalasta Hauralaan, lisäksi Laasonportista, Maakalasta ja Miemolasta. Koululla järjestetään perusopetusta vuosiluokille 1-6, esiopetusta, aamu- ja iltapäivätoimintaa, koko kunnan harjaantumisopetus esi-9. luokille sekä erityinen tuki koko ”eteläinen I” -alueelle. Koulu aloitti toimintansa vuonna 1873. Lukuvuonna 2016-17 oppilaita on 547 ja henkilökuntaa 90.

Lempoisten koulu on mukana vuosille 2015 - 2017 ajoittuvassa Erasmus-hankkeessa. Lisäksemme mukana on kouluja kuudesta maasta. Hankkeen tarkoituksena on kehittää keinoja koulukiusaamisen ja väkivallan ehkäisemiseen.

Viime syksynä koulullamme vieraili 47 vierasta - suurin osa heistä lapsia. Suomen vierailun teemana oli käydä liikunnan keinoin kiusaamista vastaan. Vieraat saivat pikakoulutuksen mm. Verso- ja Välkkäri-toimintaan, jotka Lempoisten koulussa ovat käytössä.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.

Lämpömittari

Koulun E-sisäänkäynnin lipalle on asennettu näyttötaulu-valomainos. Kyseessä on Raimo Toivion / RWM-SYSTEMSIN v. 2004 lahjoittama laite, jolle luvattiin 13-vuoden takuu. Nyt uuden koulurakennuksen myötä etupinta on uusittu ja tekniikka tarkastettu.

Kiitokset lahjoituksesta ja sen uusimisesta!

Lempoisten koulu

Koulutie 8